AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta iltihap görmek

Kahve falında vücutta iltihap görmek

Kahve falında vücutta iltihap görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, geçim kaygısı duymayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında vücutta iltihap gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında vücuttan iltihap aktığını görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda iltihap görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta iltihap görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iltihap sıkmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden iltihap aktığını görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kulağından iltihap aktığını görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözünden iltihap aktığını görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz iltihap görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir