AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iltihap görmek

Kahve falında beyaz iltihap görmek

Kahve falında beyaz iltihap görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz iltihap gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında beyaz iltihap görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Kahve falında memede iltihap görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında iltihaplı göz görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, makamının tehlikeye gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iltihabı sıkmak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kulakta iltihap görmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına delalettir.

Kahve falında bacakta iltihaplı yara görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işarettir.

Kahve falında karnında iltihap görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta iltihap görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir