AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz kanaması görmek

Kahve falında göz kanaması görmek

Kahve falında göz kanaması görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göz kanaması gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında gözün kanamasını görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında göz kanaması görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanama olmak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kana kana su içmek doymamak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine inanılır.

Kahve falında adet kanaması geçirmek yeni bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kanayarak döküldüğünü görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir