AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanama olmak

Kahve falında kanama olmak

Kahve falında kanama olmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanama olmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kadının kanaması olduğunu görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında adet kanaması olmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına işarettir.

Kahve falında kana bulanmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kana kana şarap içmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine delalet eder.

Kahve falında başının kanamasını görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine alamet eder.

Kahve falında dişinin kanamasını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kulağın kanaması görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir