AnaSayfa / Genel / Kahve falında gösterişli elbise giymek

Kahve falında gösterişli elbise giymek

Kahve falında gösterişli elbise giymek sevgi göreceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kazancının günden güne artacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında gösterişli elbise giymek gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Kahve falında gösterişli elbise giymek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, maddi anlamda güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gösterişli bina görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Kahve falında gösteriş yapmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gösterişli yüzük görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gösterişli ev görmek düşmanlarına da dost olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işarettir.

Kahve falında tül elbise giymek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında kızının siyah elbise giydiğini görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir