Kahve falında görünmez insan görmek

Kahve falında görünmez insan görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bazen umutlarını yitireceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine yorulur.

Kahve falında görünmez insan gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında görünmez insan görmek sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü görünmeyen insan görmek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak kötü günler geçireceğine, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin öldüğünü görüp üzülmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, dönülmez yollara gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini görüp şaşırmak elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını görüp ağlamak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görünmeyen varlıkları hissetmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze görüp korkmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir