AnaSayfa / Genel / Kahve falında gondoldan düşmek

Kahve falında gondoldan düşmek

Kahve falında gondoldan düşmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında gondoldan düşmek gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Kahve falında gondoldan düşmek zorluklarının son bulacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında gondol binmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gondola bindiğini görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gondol görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına işarettir.

Kahve falında gondolda sallanmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gondola binmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza inanılır.

Kahve falında gümüş gondol görmek üzgün ve hasta olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında lunapark gondol görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir