AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş gondol görmek

Kahve falında gümüş gondol görmek

Kahve falında gümüş gondol görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iftiraya uğrayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Kahve falında gümüş gondol gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında gümüş gondol görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gondol görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına alamet eder.

Kahve falında gondoldan düşmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, planlı ve programlı davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gondola binmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gondola bindiğini görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında gondolda sallanmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gondol binmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında lunapark gondol görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir