AnaSayfa / Genel / Kahve falında gondola bindiğini görmek

Kahve falında gondola bindiğini görmek

Kahve falında gondola bindiğini görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işarettir.

Kahve falında gondola bindiğini gördüyseniz:

  • Küçük hediyeler alabilir veya birisinden iyilik görebilirsiniz.

Kahve falında gondola bindiğini görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gondoldan düşmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş gondol görmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret eder.

Kahve falında gondolda sallanmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında lunapark gondol görmek ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına yorulur.

Kahve falında gondol görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, geçim derdi çekeceğine yorulur.

Kahve falında gondol binmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında gondola binmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir