AnaSayfa / Genel / Kahve falında gondol binmek

Kahve falında gondol binmek

Kahve falında gondol binmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında gondol binmek gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında gondola binmek mutluluk dolu haberler alacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında gondol binmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş gondol görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine rivayet eder.

Kahve falında gondoldan düşmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında lunapark gondol görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında gondol görmek yardım edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında gondola bindiğini görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet eder.

Kahve falında gondolda sallanmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir