AnaSayfa / Genel / Kahve falında gonca gül koparmak

Kahve falında gonca gül koparmak

Kahve falında gonca gül koparmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, keyfinin kaçacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında gonca gül koparmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında birinden gonca gül almak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında pembe gonca gül görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gonca gül görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gül goncası görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı gonca gül görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına inanılır.

Kahve falında gonca gül koparmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı gonca gül almak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gonca kırmızı gül görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir