AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden gonca gül almak

Kahve falında birinden gonca gül almak

Kahve falında birinden gonca gül almak başının belaya girmeyeceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden gonca gül almak gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Kahve falında gül goncası görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında birinden gonca gül almak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gonca gül koparmak ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında pembe gonca gül görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gonca gül görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gonca gül görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gonca gül almak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında gonca kırmızı gül görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir