AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gonca gül görmek

Kahve falında beyaz gonca gül görmek

Kahve falında beyaz gonca gül görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, sorunların üstüste geleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gonca gül gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz gonca gül görmek yalnız hissetmeye, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gonca gül koparmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı gonca gül görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet eder.

Kahve falında gonca gül görmek engel tanımayan biri olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gonca gül almak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında gonca kırmızı gül görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında gül goncası görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden gonca gül almak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, ömür boyu başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir