AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe gonca gül görmek

Kahve falında pembe gonca gül görmek

Kahve falında pembe gonca gül görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe gonca gül gördüyseniz:

  • Abartılı davranışlardan veya kelimelerden uzak durmanızda, belli durumları dozunda dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında pembe gonca gül görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gonca gül koparmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gonca gül görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gonca gül almak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gonca gül görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gonca gül görmek huzura kavuşacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında gonca kırmızı gül görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül goncası görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kar sağlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir