AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek hediye almak

Kahve falında gömlek hediye almak

Kahve falında gömlek hediye almak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, itibarını geri kazanacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek hediye almak gördüyseniz:

  • Hiç kimse sizi belli konuşmaları belli ses tonunda yapmaktan alıkoyamayabilir.

Kahve falında hediye gömlek almak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret eder.

Kahve falında hediye gömlek görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak onu uyaracağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek hediye vermek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında gömlek hediye etmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek hediye almak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gömlek hediye etmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gömlek hediye etmek işinde itibar edineceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir