AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye gömlek görmek

Kahve falında hediye gömlek görmek

Kahve falında hediye gömlek görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına işaret eder.

Kahve falında hediye gömlek gördüyseniz:

  • Sosyal uğraşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı gömlek hediye etmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gömlek hediye almak moralin ve keyfin yerine geleceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işarettir.

Kahve falında gömlek hediye edildiğini görmek güzel bir hayatı olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek hediye etmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Kahve falında hediye gömlek görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak günü birlik tatillere çıkacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında birine gömlek hediye etmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir