AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömlek hediye vermek

Kahve falında gömlek hediye vermek

Kahve falında gömlek hediye vermek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmetinin artacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek hediye vermek gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybetmeden sorunlarınızı sakince anlatabilirseniz sonunda istediğinizi elde edebilirsiniz.

Kahve falında gömlek hediye vermek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye gömlek görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek hediye almak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek hediye etmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine gömlek hediye etmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gömlek hediye etmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek hediye edildiğini görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek kariyer edineceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir