AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini dikiş dikerken görmek

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, aradığı kişiyi bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birini dikiş dikerken gördüyseniz:

  • Gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak fazla gerilmiş durumda olabilirsiniz.

Kahve falında birinin dikiş diktiğini görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş dikerken görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dikiş diktiğini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş diktirmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş diktiğini görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birini dikiş dikerken görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, elinin bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini dikiş dikerken görmek herkesin şaşırtılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir