AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömleği yıkamak

Kahve falında gömleği yıkamak

Kahve falında gömleği yıkamak kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, işlere nazar değeceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gömleği yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler görülmemiş faydalar sağlayabilir.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek yıkamak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında gömlek yıkadığını görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına işarettir.

Kahve falında gömleği yıkamak her isteklerinin yerine geleceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında erkek gömleği yıkamak sorunlarını çözüme kavuşturacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir