AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl içinde ağaç görmek

Kahve falında göl içinde ağaç görmek

Kahve falında göl içinde ağaç görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında göl içinde ağaç gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında göl içinde ağaç görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında gölün içinde ağaç görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında göl içinde ev görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında göl içinde yılan görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gölün içinde yüzmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında gölün içinde olmak imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına işaret eder.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde göl görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir