AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık göl görmek

Kahve falında karanlık göl görmek

Kahve falında karanlık göl görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, başarısının düşeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında karanlık göl gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan istekler nedeniyle ani tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında karanlık göl görmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine rivayet eder.

Kahve falında buz tutmuş gölde yürümek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına delalettir.

Kahve falında gölde araba sürmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında göle batmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında gölde yüzenleri görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında van gölünde yüzmek evin kasasına giren gelirin artacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında gölün taşmasını görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında gölden su doldurmak bol kazanç getireceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir