AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek kesmek

Kahve falında ördek kesmek

Kahve falında ördek kesmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, gamsız bir hayat süreceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, rakiplerine yenileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ördek kesmek gördüyseniz:

  • İş, keyif ya da bilgi edinme maksatlı yolculuklar söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz ördek kesmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ördek kesmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında denizde ördek avlamak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında ördek eti yemek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Kahve falında altın ördek görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ördek öldürmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ördek görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, rızıksız kalacağına alamet eder.

Kahve falında ördek ve tavuk görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir