AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun yükseldiğini görmek

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine alamet eder.

Kahve falında suyun yükseldiğini gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Kahve falında deniz sularının yükseldiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyun yükseldiğini görmek aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında suların yükseldiğini görmek yanlış anlaşılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında su yükseldiğini görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında göl suyunun yükseldiğini görmek günahlarının affedileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyunun yükseldiğini görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sorunların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere suyunun yükseldiğini görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semaya yükselmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir