Kahve falında göl seyretmek

Kahve falında göl seyretmek böylece aynı hataları yapmayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında göl seyretmek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Kahve falında göl seyretmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında ay seyretmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balık seyretmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeyi seyretmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında futbol maçı seyretmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur seyretmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sinema seyretmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulutları seyretmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir