AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl kenarında yılan görmek

Kahve falında göl kenarında yılan görmek

Kahve falında göl kenarında yılan görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göl kenarında yılan gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında göl kenarında yılan görmek inancının eksileceğine, talihin yüzlerine güleceğine işarettir.

Kahve falında göl kenarı görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine yorulur.

Kahve falında göl kenarında oturmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında göl kenarında uyumak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göl kenarında balık tutmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl kenarında yemek yemek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine tabir olunur.

Kahve falında göl kenarında namaz kılmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında göl kenarında olmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir