AnaSayfa / Genel / Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek çok mutlu günler geçireceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işarettir.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında toplu fotoğraf çektirmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çektirmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında gelinle fotoğraf çektirmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karda fotoğraf çektirmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir