AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü beyaz görmek

Kahve falında gökyüzünü beyaz görmek

Kahve falında gökyüzünü beyaz görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, istediği oranda da eğleneceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünü beyaz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin karakteri konusunda sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında beyaz gökyüzü görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek yakın çevresine fikir danışacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz melek görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünü beyaz görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz ışık görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir