AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek

Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek

Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz at gördüyseniz:

  • Gerekli araştırmaları yapmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde beyaz at görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde uçan at görmek maddi anlamda rahatlamaya, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünden at indiğini görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde atlar görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde at görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz gökyüzü görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz melek görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir