Kahve falında konya mevlanaya gitmek

Kahve falında konya mevlanaya gitmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına alamet eder.

Kahve falında konya mevlanaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işarettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesine gitmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında mevlanaya gitmek para ve zaman ayıracağına, geçim derdinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında konya mevlanaya gitmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında mevlanauyi görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mevlanaunın kabrini görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mevlana evini görmek hileye, fesada bulaşacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir