AnaSayfa / Genel / Kahve falında mevlana olmak

Kahve falında mevlana olmak

Kahve falında mevlana olmak daha sık bir araya geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, daha güçlü hale geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mevlana olmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı kararla hayatınıza ciddi bir yön verebilirsiniz.

Kahve falında mevlanaunın türbesini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Kahve falında mevlana türbesi görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulur.

Kahve falında mevlana olmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında konya mevlanaya gitmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işarettir.

Kahve falında mevlanaunın sarığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlana yazısı görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mevlana türbesine gitmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde mevlana görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir