AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kedi görmek

Kahve falında gökyüzünde kedi görmek

Kahve falında gökyüzünde kedi görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çok pişmanlık duyacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, ömrün uzun olmasına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde kedi gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında gökyüzünde kedi görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde adam görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünden bakmak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünden yağmur yağdığını görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde dua görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde anahtar görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünü deniz olarak görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ses duymak koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir