AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde kalp görmek

Kahve falında gökyüzünde kalp görmek

Kahve falında gökyüzünde kalp görmek hastalıklarının düzeleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde kalp gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamaya koymak için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında gökyüzünde kalp görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kalp tutmak kişinin malını kaybedebileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kalpli saat görmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, rızkının çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında kalpli kutu görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kalp krizinden öldüğünü görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, düzenin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde çiçek görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde yüzük görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir