AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli kutu görmek

Kahve falında kalpli kutu görmek

Kahve falında kalpli kutu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalpli kutu gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Kahve falında kalpli kutu görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kalpli kutu görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kalp kutu görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kutu içinde balık görmek ekmeğin kesileceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutu içinde kitap görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yüzük kutusu görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapalı kutu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir