AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde güneş görmek

Kahve falında gökyüzünde güneş görmek

Kahve falında gökyüzünde güneş görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, rızkın artacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güneş gördüyseniz:

  • İstediğiniz veya beklediğiniz anlaşmalar veya işler sonuçlanabilir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane güneş görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde güneş görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşli gökyüzü görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin doğup battığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güneşlik perde görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Kahve falında güneşin düştüğünü görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güneş ve gezegenleri görmek hasta ise şifa bulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eve güneş doğduğunu görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir