AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde cami görmek

Kahve falında gökyüzünde cami görmek

Kahve falında gökyüzünde cami görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde cami gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında gökyüzünde cami görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde para görmek neşenin yerine geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü yıldızlarla görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde kıvılcım görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, gerginliğin biteceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hızla gökyüzüne çıkmak endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzüne bakıp dua etmek uğradığı zararların telafi edileceğine, hayırlı haberler alacağına yorulur.

Kahve falında gece gökyüzüne bakmak moral ve sermaye kaybedeceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir