AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü seyretmek

Kahve falında gökyüzü seyretmek

Kahve falında gökyüzü seyretmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzü seyretmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Kahve falında gökyüzü seyretmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünü seyretmek çıkmaza düşeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında göl seyretmek kısmetin ve şansın açılacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında seni seyretmek geçim sıkıntısının olmayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Kahve falında dağ seyretmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güneşin doğuşunu seyretmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, müşterilerinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yıldızları seyretmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir