AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünü seyretmek

Kahve falında gökyüzünü seyretmek

Kahve falında gökyüzünü seyretmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünü seyretmek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında gökyüzünde yıldızları seyretmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü seyretmek parasının ve malının eksik kalmayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünü seyretmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tv seyretmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seyredildiğini görmek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenneti seyretmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında gece denizi seyretmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalettir.

Kahve falında dağı seyretmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir