AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp göğe yükselmek

Kahve falında ölüp göğe yükselmek

Kahve falında ölüp göğe yükselmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölüp göğe yükselmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın büyük bir ricası olabilir.

Kahve falında ölüp göğe yükselmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp göğe yükseldiğini görmek bolluk içinde yaşayacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göklere yükselmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden göğe yükselmek şansının da döneceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğe doğru yükselmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında göğe yükseldiğini görmek örnek insan olacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında birinin göğe yükseldiğini görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aya yükselmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir