AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak

Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak

Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık ya da akıldışı istekler karşısında şaşkına dönebilirsiniz, olumsuz yanıtlamanın bir yolunu bulamazsanız, ardı ardına gelen ultimatomlarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında asansörle gökdelene çıkmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında gökdelene çıkmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına inanılır.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini gökdelende görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökdelen inşa etmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gökdelenin yıkıldığını görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökdelende olduğunu görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında gökdelenden inmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir