AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunların üstesinden geleceğine, keyifli hale geleceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında yağmur ve gök gürültüsü görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet eder.

Kahve falında gök gürültüsü ve yağmur görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yağmur gök gürültüsü görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gök gürültülü yağmur yağdığını görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine yorulur.

Kahve falında gök gürültüsü duymak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine yorulur.

Kahve falında gök gürültüsü ve şimşek görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şiddetli gök gürültüsü duymak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir