AnaSayfa / Genel / Kahve falında gök gürlemesi görmek

Kahve falında gök gürlemesi görmek

Kahve falında gök gürlemesi görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına yorulur.

Kahve falında gök gürlemesi gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler, planlar ya da işler yapısal değişiklikler gerektirdiği için çok fazla çalışma ihtiyacını da doğurabilir.

Kahve falında gök gürlemesi görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalettir.

Kahve falında gök gürlemesi duymak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında gök gürlemesi ve yağmur görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek dünyasının iyileşmesine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı gür görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müslüm gürsesi görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işarettir.

Kahve falında et gürmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında gür akan dere görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir