AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı gür görmek

Kahve falında saçı gür görmek

Kahve falında saçı gür görmek hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı gür gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine işarettir.

Kahve falında gür saçlı bebek görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gür ve uzun saç görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve gür görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gür sarı saç görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun ve gür saçlı olduğunu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının gürleştiğini görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun ve gür saç görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir