AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünü büyümüş görmek

Kahve falında göğsünü büyümüş görmek

Kahve falında göğsünü büyümüş görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında göğsünü büyümüş gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Kahve falında göğsünü büyümüş görmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde büyü olduğunu görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Kahve falında kara büyü bozmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyüyen çiçek görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyü yapılmış olduğunu görmek aileyle iş yapmayacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında kendine büyü yaptığını görmek zenginlik kazanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyülü ev görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir