AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde büyü olduğunu görmek

Kahve falında üzerinde büyü olduğunu görmek

Kahve falında üzerinde büyü olduğunu görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında üzerinde büyü olduğunu gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da hareket ettiğiniz kişilerin gizli planları olabilir.

Kahve falında gögüs büyümesi görmek sevdiği birini kırmaya, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında büyünün bozulduğunu görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunu büyümüş görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyüyen çiçek görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kara büyü bozmak yüzünde güller açacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalettir.

Kahve falında büyümüş görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında başkasının büyü yaptığını görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında büyü yapılmış görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir