AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyülü ev görmek

Kahve falında büyülü ev görmek

Kahve falında büyülü ev görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, rızkın kesilmeyeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyülü ev gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında büyülü ev görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde büyü görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında evde büyü bulmak bir konuda destek alacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve büyü yapıldığını görmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde büyü olduğunu görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyüyü bozmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında kendinde büyü olduğunu görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi göğsünü büyümüş görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir