AnaSayfa / Genel / Kahve falında gögsünden süt fışkırmak

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında göğsünden süt fışkırdığını görmek esenliğe kavuşacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Kahve falında memesinden süt fışkırmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gögsünden süt fışkırmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında sütünün fışkırdığını görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında memeden süt fışkırdığını görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt fışkırmak insanları kıracağına ve üzeceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında memeden süt fışkırmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün fışkırdığını görmek ortak işlere gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir