AnaSayfa / Genel / Kahve falında göge ucmak

Kahve falında göge ucmak

Kahve falında göge ucmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göge ucmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler, uğraşılar veya kişiler önünüzde yeni ufuklar açabilirler.

Kahve falında uçan manda görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan beyaz araba görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına delalet eder.

Kahve falında uçan birini görmek kişinin malını kaybedebileceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında farenin uçtuğunu görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine yorulur.

Kahve falında uçan beyaz yılan görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin geri planda kalacağına alamet eder.

Kahve falında uçan kaplumbağa görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uçan böcek sürüsü görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına delalettir.

Kahve falında uçan cadı görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, şansının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir