AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan birini görmek

Kahve falında uçan birini görmek

Kahve falında uçan birini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işarettir.

Kahve falında uçan birini gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Kahve falında uçan şeytan görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında melek uçtuğunu görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan balonda uçmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, gelirinin eksileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin uçtuğunu görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında atların uçtuğunu görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan beyaz fare görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu uçurmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında türkiyeye ucmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir