Kahve falında giysi çalmak

Kahve falında giysi çalmak fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında giysi çalmak gördüyseniz:

  • Sizi anlayan eski dost, meslektaş veya ortaklarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında giysi çalmak ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında güzel giysi giymek birçok kişiye yardım edeceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı giysiler görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek giysisi almak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının giysisini giymek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni giysi almak anne baba duası alacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir