Kahve falında giysi aldığını görmek

Kahve falında giysi aldığını görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına inanılır.

Kahve falında giysi aldığını gördüyseniz:

  • Zekanızın keskinliğine karşılık duygusal olarak aynı derecede güçlü değilsiniz.

Kahve falında giysi aldığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü giysi görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına inanılır.

Kahve falında pazardan giysi almak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek giysisi görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, hakkını yedirtmeyeceğine yorulur.

Kahve falında giysi katlamak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye giysi almak zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kafasını toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında yeni giysiler almak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, yakın zamanda rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ölünün giysilerini görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir